Scandinavian Property Group förstärker teamet med ytterligare två medarbetare

16 jun 2021

SPG har genomfört två nya rekryteringar till sitt kontor i Olso – Linn Therese Graadahl och Cecilie Rasmussen.

 

Linn Therese Graadahl anställs som Front Office Manager på Oslokontoret 1 juni. Linn Therese har tidigare varit antälld på Soria Moria Hotell och Konferenscenter med ansvar for evenemang, bokningar och marknadsföring. Positionen är nyupprättad i samband med att SPG flyttar in i nya lokaler i VIA byggnaden i centrala Oslo i slutet av hösten 2021.

 

Cecilie Rasmussen anställs som Associate inom Investment & Asset Management i Oslo. Hon har en MSc i Real Estate från Cass Business School och har under de senaste åren arbetat som Asset Manager hos Anvil Asset Advisors. Cecilie startar sin anställning hos SPG i augusti 2021.

 

”Det är två nya spännande tillskott som vi önskar välkomna till vårt SPG-team. Med Cecilies  bakgrund stärker vi teamet ytterligare för att kunna hantera projekt som involverar kassaflöden och löpande förvaltning. En central del av SPGs hållbarhetsstrategi handlar om att omvandla projekt och återanvända äldre byggmaterial. Genom förädlingen kan ytorna återanvändas, utnyttjas bättre och skapa plats för nya funktioner och behov.” Säger Knut Holte, Managing Partner hos SPG.