SPG anställer för fortsatt tillväxt – satsar på nya bostadskoncept

27 apr 2021

SPG anställer tre nya medarbetare till kontoren i Oslo och Stockholm. Camilla Leknes-Monssen och Line Graff Nesse börjar på SPGs kontor i Oslo, och Anton Carlsund anställs till Stockholmskontoret.

 

Camilla Leknes-Monssen tillträder sin tjänst som Finance Director i juni. Hon har arbetat i åtta år som revisor i BDO med kunder inom huvudsakligen fastighet och investeringar. Camilla har en MSc i Applied Economics and Finance från Copenhagen Business School samt en Master från Handelshøyskolen BI.

 

Line Graff Nesse anställs som Associate i Investment & Asset Management-teamet i Oslo. Line är civilingenjör från Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet i industriell ekonomi med bred erfarenhet inom fastighetsinvesteringar. Hon har de senaste åren arbetat i Bærum kommun och var Partner och medgrundare av Dignia Eiendom, som arbetar med utveckling av bostäder för äldre. Line börjar hos SPG i augusti 2021.

 

Anton Carlsund har anställts till Stockholmskontoret som Analyst inom Investment & Asset Management. Han har en examen i MSc of International Business från Copenhagen Business School och har tidigare varit anställd på Nordic Microfinance. Anton startar sin anställning hos SPG i juni 2021.

 

Det är glädjande att SPG lyckats rekrytera tre nya medarbetare och som vi nu kan hälsa välkomna till vårt team. Med deras breda erfarenhet inom ekonomi, finans, fastighetsutveckling och förvaltning, stärker vi kompetensen på flera områden i organisationen. SPG har en ambition om att vara en ledande aktör i utvecklingen av framtidens bostadskoncept med fokus på bostäder för aktiva äldre och förstagångsköpare. Vi har stor tro på att våra nya resurser kommer bidra till att SPG når sina strategiska mål.