SPG byggstartar 145 bostäder i Tyresö

1 feb 2021

SPG byggstartar nu 145 bostäder fördelat på fyra lamellhus i anslutning till Tyresö centrum.

 

SPG fortsätter sitt påbörjade samarbete med NCC och har tecknat ett ytterligare totalentreprenadavtal som omfattar hela projektet. De fyra lamellhusen består av 145 bostadsrätter samt ett underliggande garage. Bostäderna uppförs på en höjd med fri sikt över Tyresö centrum och håller en hög standard.

 

– Det känns mycket spännande att inleda vårt andra gemensamma projekt tillsammans med SPG – denna gång i Tyresö som har närhet till både skärgård och stad. I utvecklingen av projektet har funktionalitet, design och ekonomi stått i fokus. Detta med målsättningen att bygga välplanerade lägenheter med låg livscykelkostnad och av god kvalitet, säger Kim Tornell, affärschef NCC Building.