SPG rekryterar från KPMG & AFRY

27 jan 2021

Scandinavian Property Group (SPG) stärker sitt finans- och utvecklingsteam genom två nya rekryteringar i Stockholm respektive Oslo.

 

Carl-Henrik Dalvik anställs som Financial Controller i Stockholm. Han kommer närmast från rollen som Senior Associate på KPMG, där han har arbetar med revision av finansiella bolag under de senaste tre åren. Han tillträder sin tjänst den 1 mars 2021.

 

Henrik Tune anställs som Development Director i Oslo. Han kommer närmast från rollen som projektledare och assisterande sektionschef på Advansia (AFRY) där han varit de senaste sex åren. Han tillträder sin tjänst den 1 april 2021.

 

Vi är väldigt nöjda med att kunna hälsa Henrik och Carl-Henrik välkomna till SPG. Med deras erfarenhet och kompetens kommer vår organisation stärkas ytterligare.

 

SPG kommer fortsätta rekrytera under 2021 till följd av att vår projektportfölj växer ytterligare.