SPG anställer två nya medarbetare

2 jun 2020

SPG har rekryterat två nya medarbetare till Stockholmskontoret.

 

Linda Carlsson anställs för att stärka upp organisationen med fokus på att förverkliga de pågående projekt som SPG har inom bostäder och omsorg. Linda kommer närmast från Skanska där hon arbetat under fem års tid. Från sin tid på Skanska tar hon med sig erfarenheter från flera kommersiella byggprojekt och med olika verksamhetsinriktningar. Linda har en bred kunskap inom byggproduktion där hon bland annat arbetat med inköp, tidsplanering, projekteringsledning och arbetsledning.

 

SPG har även rekryterat Michaela Borgström som Finance Associate. Michaela kommer tidigare från Nordenhem Redovisning där hon arbetat som redovisningskonsult med kundansvar för cirka 40 olika bolag. Innan dess arbetade hon på Capio St: Görans sjukhus som ekonomiassistent.

 

SPG rekryterade i höstas Simon Sjöbom från Skanska till rollen som utvecklingschef för de svenska projekten och med fler än tio olika projekt som byggstartar under 2020 ser vi ett behov av att stärka upp organisationen ytterligare. Vår projektportfölj fortsätter att växa med nya förvärv av byggrätter avseende bostäder och samhällsfastigheter vilket innebär att vi behöver stärka upp samtliga delar av organisationen.