SPG rekryterar utvecklingschef i Sverige

27 okt 2019

SPG har rekryterat Simon Sjöbom till den nya rollen som utvecklingschef till Stockholmskontoret.

 

Simon Sjöbom kommer närmast från Skanska där han arbetat nästan fem år. Simon har haft rollen som produktionschef och nu senast rollen som projektchef. Han har varit djupt involverad i nybyggnationen av Nya Södertälje sjukhus samt den pågående tillbyggnaden av S:t Görans sjukhus. Han har en examen från KTH med en kandidat inom byggteknik och ekonomi.

 

”Vi har idag en stor portfölj av utvecklingsprojekt inom bostäder och omsorg. Vi har därför valt att rekrytera Simon Sjöbom till att vara överordnat ansvarig för att utvecklingsprojekten i Sverige genomförs enligt plan”, säger Carl Zetterqvist, Head of Investment & Asset management på SPG.

 

”Jag ser framemot och förverkliga de pågående projekten som SPG har inom bostäder och omsorg och ser även framemot att vara delaktig i kommande förvärv av byggrätter inom samma segment”, säger Simon Sjöbom.

 

Simon tillträder sin nya tjänst 5 december 2019.