SPG rekryterar fyra nya medarbetare

25 okt 2018

SPG har rekryterat fyra nya personer till sina kontor i Oslo och Stockholm.

”Våra fyra nya kollegor tillför SPG kunskap och drivkraft i kombination med värdefull erfarenhet inom fastigheter” säger Managing Partner Knut Holte på SPG.

”Mot bakgrund av en ökad projektportfölj både på den norska och svenska marknaden har vi valt att förstärka teamet med talangfulla ingenjörer och ekonomer” avslutar han.

Maryam Tarighi har anställts som Finance Director i Stockholm. Hon har en Master inom finans och ekonomi och kommer sedan tidigare från Coeli Private Equity & Real Estate där hon arbetade som Investment Controller.

Marianne Jensen har anställts som Associate, Financial Controller i Oslo och har en MSc i Economics and Business Administration från Copenhagen Business School. Tidigare har Marianne arbetat med redovisning på BDO.

June Stenersen har anställts som Associate till Investment & Asset Management teamet i Oslo. June har en MSc in Finance and Real Estate från University of Aberdeen, och har tidigare arbetat med företagsutveckling på Advokatfirman Thommessen.

Björn Alexanderson har anställts som Analyst till Stockholmskontoret och kommer närmast från Svenska Bostadsfonden.