Scandinavian Property Group har i sin första etapp i Vega, Haninge kommun, sålt 60 % av bostadsrätterna.

12 okt 2017

Scandinavian Property Group (SPG) förvärvade en byggrätt om cirka 20 000 kvm BTA i Vega, Haninge kommun i april 2017. Säljstarten ägde rum 15 september och sedan dess har 60% av förhandsavtalen signerats.

”Vi är oerhört nöjda med resultatet av försäljningen. Med tanke på pågående diskussioner om en osäker bostadsmarknad visar försäljningen i Vega på att efterfrågan på rätt produkt i rätt lägen fortfarande är mycket stark” säger Carl Zetterqvist, ansvarig för projektet på SPG.

Lägenheterna utgörs av kvadratsmarta 1 rok till rymliga 4 rok 31 – 107 kvm. 70% av projektet består av 1 rok och 2 rok.

Samtliga lägenheter har balkonger och erbjuder en ljus och öppen planlösning. SPG har tillsammans med BSK Arkitekter arbetat fram tre unika val av köks- och badrumsinredning som ger bostaden ett genomgående koncept.

Projektet är beläget i direkt anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vega som beräknas stå klar under våren 2019, samtidigt som den första etappen planeras blir inflyttningsklar.