Box Bygg ska uppföra ett 15-våningars hus med 80 hyresrätter åt Scandinavian Property Group i Vårberg Centrum

24 maj 2017

Scandinavian Property Group (SPG) har tecknat avtal med BOX Bygg att på totalentreprenad uppföra ett 15 våningars bostadshus i Vårberg Centrum. Byggnaden innehåller 80 hyreslägenheter. Det översta planen består av 3 loftlägenheter med vidunderlig utsikt. Projektet innehåller lokaler i de två nedersta planen.

– Under mina 30 år i branschen har jag sällan varit med om ett projekt där kunden, byggaren, arkitekten och strategiska entreprenörer samarbetat så aktivt för att få till den bästa affären för kunden. Det är så här vi ska jobba, säger Jonas Bill, vd på BOX Bygg

– Scheiwiller Svensson arkitektkontor har varit enormt kreativa och lyhörda och med BOX Bygg som projektledare har vi lyckats kombinera spännande arkitektur och gedigen kvalitet. De har verkligen lyckats ta fram attraktiva, smarta, yteffektiva lägenheter, säger Carl Zetterqvist på SPG.

– Det här är ett väldigt kul projekt för en entreprenör. Arkitekten har varit duktig och ritat in samma planlösningar på 10 av de 13 bostadsvåningarna. Det är något av en byggares dröm eftersom effektiviteten blir så hög, säger Victoria Lidfeldt, projektchef på BOX Bygg.