Integritet


Ett professionellt och etiskt tillvägagångsätt skapar förutsättningar för att utveckla SPG till en av de mest framgångsrika aktörerna på den skandinaviska fastighetsmarknaden.

Lojalitet


Förtroende från investerare, kunder och samarbetspartners är avgörande för ett långsiktigt värdeskapande och bygger på lojalitet och öppenhet mot samtliga intressenter.

Innovativ


Genom att vara innovativ skapas spännande investeringsmöjligheter och är en förutsättning för att kunna leverera en avkastning som är högre än genomsnittet.

Bäst i klassen


Målsättning att vara en av de ledande och mest framgångsrika aktörerna på de affärsområden som bolaget verkar inom.

Scandinavian Property Group (SPG) är ett fastighetsbolag som grundades 2004 och verkar på den skandinaviska marknaden med kontor både i Oslo och Stockholm. Organisationen består av 15 anställda som tillsammans har en bred och mångårig kompetens inom transaktioner, fastighetsutveckling, projektledning, juridik, finansiering samt bostadsproduktion.

SPG har ett stort personligt nätverk, rätt kompetens och stor erfarenhet när det gäller fastighetsbranschen.

SPG har en målsättning om att vara en av de mest framgångsrika aktörerna på den skandinaviska fastighetsmarknaden.

Sedan starten 2004 har SPG genomfört transaktioner för cirka SEK 50 miljarder. Bolaget har under denna tid levererat en mycket god riskjusterad avkastning.

Läs vår företagspresentation

Läs vår företagspresentation (norsk version)

Investeringsstrategi—SPG är en industriell aktör inom vissa specifika områden, de tre största är:
 • Bostäder

  Bostäder

  Utveckling av bostäder med hög kvalité, grön profil och smarta planlösningar i Stockholm, växande regionstäder i Sverige samt i Oslo.

 • Omsorgsfastigheter

  Omsorgsfastigheter

  Ledande aktör på den norska fastighetsmarknaden när det kommer till omsorgsfastigheter. SPG har partnersamarbete med bland annat Aleris, ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa. SPG utvecklar även förskolor, äldreboenden och vårdcentraler i både i Sverige och Norge.

 • Projektutveckling

  Projektutveckling

  Utveckling av kontor och handel

Utveckling av bostäder med hög kvalité, grön profil och smarta planlösningar i Stockholm, växande regionstäder i Sverige samt i Oslo.