Fullerö Hage
Uppsala

Typ av fastighet: Nyproduktion av hyresrätter Byggstart: 2016 Inflyttning: Kvartal 4, 2018 Antal bostäder: 137 BTA: 11700 kvm Antal rum: 1–4 rum och kök

I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde fram. I första etappen kommer det att byggas friliggande villor, bostadsrättsradhus samt flerfamiljshus. Längst i väster  bygger SPG ca 200 lägenheter i fyravåningshus samt 16 radhus.

I den södra delen av området byggs en förskola med ca 200 platser. I närheten av förskolan kommer man att anlägga Solparken som planeras gränsa till skogen. I området finns även plan för skola, multiidrottshall och äldreboende.

Intill Fullerö Hage finns idag redan ett värdshus samt en obemannad bensinstation. Planer finns även för trafikantservice i form av drivmedel, bilservice och fast food i direkt anslutning till Fullerö Hage.

Från Fullerö Hage har man nära till påfarten till E4:an som tar dig snabbt både söder- och norrut. Gränby Köpstad och Gränby Centrum ligger endast ca 5-10 min bort med bil och där hittar du all service du kan tänka dig! I anslutning till Fullerö Hage på väg 290 går stadsbussarna 110 och 115 och i Storvreta hittar du Upptåget som tar dig in till Uppsala på ca 8 min samt till Arlanda på ca 35 min. Till tåget tar du dig lätt på cykel på ca 10-15 min. I närliggande Storvreta finns flera livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, äldreboende, bensinstation, egen brandstation samt miljöstation. I Handelsknuten hittar man gym, restaurang och möbelaffär m.m.

I Storvreta finns även flertalet förskolor, två grundskolor och en högstadieskola med fritidsgård. Ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom innebandy, fotboll och skidåkning i preparerade spår under vinterhalvåret. Vill man bada finns en badplats vid Fyrisån.
Både i Fullerö Hage och i Storvreta finns närheten till skogen och naturen som ett naturligt element och ger möjlighet till upptäcktsfärder för både stora och små!

Detaljinformation

Arkitekt: Metod Arkitekter Totalentrepenör: Byggbolaget i Värmland Projektansvar: Prepart AB

Kontaktpersoner

Christian Olofsson Partner, Head of Investment & Asset Management +46 733 803 002 *protected email*